Filmul Dumbo îți va plăcea

Filmul Dumbo este unul care va va face sa va simtiti din nou copii. Celor de la Disney le plac foarte mult remake-urile, drept dovada fiind si numeroasele filme lansate de catre acestia in ultimii ani, cum ar fi Frumoasa si Bestia sau Cenusareasa. Dumbo este un film regizat de Tim Burton, de aceea veti gasi in el senzatia ca luati parte la ceva in totalitate magic. Filmul Dumbo este despre un elefant cu urechi foarte mari, care il fac sa zboare. Acest film este facut dupa o carte de copii care a avut un succes rasunator, inca de la lansate.

Filmul Dumbo original, animat a devenit un succes in ziua de azi alaturi de alte filme ale celor de la Diosney. Actiunea acestui film are loc la inceputul secolului douazeci, in anul 1919. Inca din primele clipe ale acestui film suntem invitati in circul lui Max Medici, un batran care vegheaza asupra circarilor, dar si animalelor de acolo. Acolo intalnim doi copii inteligenti si orfani de mama care isi asteapta tatal circar sa se intoarca acasa, din razboi. El revine in vietile copiilor, la inceputul filmului, cu doar o mana pentru ca cealalta i-a fost amputata pe front.

Medici este convins ca odata cu achizitia elefantului Jumbo. Jumbo poarta in pantecele ei urias un pui. Imediat ce il naste, Medici este ingrozit de Jumbo Junor, elefantelul avand niste urechi uriase, mult mai mare decat el, care il acopera aproape ca o patura. Milly si Joe, cei doi copii descopera puterea elefantelului, atunci cand inhaleaza o pana si o stranuta, iar urechile sale incep sa se scuture precum niste pene, care il fac pe elefantel sa zboare. Puiul traia intr-o cusca, dar in timpul unui spectacol, acesta cade si literele de pe caruciorul sau se desprind. Vedem cum se face o incurcatura si astfel in loc de numele sau, Jumbo, numele este schimbat cu Dumbo.

Micutul Dumbo este separat de mama sa, Milly si Joe invatandu-l pe Dumbo sa zboare. Acest lucru atrage un numar mare de vizitatori la circ. La un momentdat apare in peisaj V. A. Vandevere patronul unui parc futurist, el dorind sa-l achizitioneze pe Dumbo. De aici, tot filmul devine o adevarata cursa care ne va tine cu sufletul la gura. Acest film va va aminti de copilarie, el facandu-va sa credeti in magie. Este ceva cu adevarat special sa urmariti aventurile acestui pui de elefant.

Lasă un răspuns