Tot ce trebuie sa stii despre serialul Vlad

Serialul Vlad este unul pe val acum, el fiind asteptat de romani, inca de cand a fost facut anuntul cu privire la el. In fiecare luni, acest serial este difuzat pe ProTV la ora 20:30, perfect pentru cand v-ati intors de la munca. El are in total 13 episoade. Vlad a fost filmat in Romania, dar si in Grecia. Povestea serialului este inspirata din romanul „Contele de Monte Crisyo” de Alexandre Dumas. El se bazeaza si pe o licenta turceasca dupa serialul Ezel, aceasta licenta fiind achizitionata de Pro Tv.

In centrul acestui serial se afla Adrian Anutei, un barbat condamnat la inchisoare, dupa ce a fost acuzat de un jaf pe care nu l-a comis. El se intoarce din inchisoare cu un alt nume si anume Vlad Pop. Are chiar si un plan de razbunare pentru nedreptatea care i s-a facut. Actiunea se desfasoara pe mai multe planuri, in care prezentul, dar si trecutul se intrepatrund pentru a va arata cu exactitate ce s-a intampla. Veti vedea astfel experientele traumatizante prin care a trebuit sa treaca protagonistul serialului. Imediat dupa ce a trecut prin aceste experiente, protagonistul isi da seeama ca poate sa-si inceapa viata de la 0. El intoarce astfel roata impotriva celor care l-au tradat. Devine astfel Vlad, un barbat care intruneste toate stereotipurile masculului alfa, el fiind bogat, dar si puternic in acelasi timp.

Acest serial poate deveni unul reprezentativ pentru societatea romaneasca. Actrita Monica Barladeanu a vorbit intr-un interviu despre acest serial. Ea a spus ca acest serial este unul care pune o multime de probleme, el aratandu-ti ce poate face cineva pentru dragoste, dar si pentru razbunare in acelasi timp. Filmul este caracterizat printr-o senzualitate inedita, dar si taceri, precum si o agresivitate uneori exagerata. Multi spun deja despre acest serial ca poate deveni cu usurinta unul iconic, el fiind reprezentativ pentru societatea noastra. De asemenea, aceesta poate fi unul care sa arate modul de functionare al societatii.

Se face astfel o trecere inedita de la imaginea baiatului de Dorobanti, care este aspirational, trecandu-se la baiatul tanar si cu staif, acesta fiind educat. Pe un astfel de baiat, costumele stau impecabil, el fiind imaginea barbatului puternic care stie mereu ceea ce are de facut si este un exemplu pentru ceilalti. Cam acesta este lucrul pe care acest serial inedit doreste sa-l construiasca. Din ce se pare, el este deja apreciat de foarte multe persoane.

Lasă un răspuns